Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ketçap Tarifi: Hazırlarının Aksine Sağlıklı ve Daha Lezzetli Ketçap Nasıl Yapılır?

Ketçap Tarifi: Hazırlarının Aksine Sağlıklı ve Daha Lezzetli Ketçap Nasıl Yapılır?
0
132

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
73
s-d11a637f546849307a5f12e2a02c29cd9fda2cbf.jpg


Konutta bulunan materyallerle kolay kolay hazırlayabileceğiniz ketçap tanımımıza bayılacaksınız!


Ketçap Tanımı



s-05efbdc10f85d48df971e1a91a06db2bec55cabb.jpg
Gereçler;

  • Yarım kg domates

  • 3 diş sarımsak

  • 4 adet arpacık soğan

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 3 yemek kaşığı elma sirkesi

  • 1 tatlı kaşığı biber salçası

  • 2 tatlı kaşığı toz şeker

  • 1 adet karanfil

  • Bir tutam tarçın

  • 1 adet defne yaprağı

  • Tuz

  • Karabiber
Ketçabın Hazırlanışı


s-10fd3dad7e8b31b8d33cbca054b83cfdb4113b18.jpg
Sarımsağı ve soğanı blenderdan geçirin. Bir tavanın içerisine aktarıp üzerine 2 tatlı kaşığı toz şeker ekleyin. Domatesleri soyun ve blenderdan geçirin. Tavanın
altını açın soğan ve sarımsağın rengi dönene kadar kavurun. Üzerine domatesleri ekleyin. Karanfili havanda ezin ve tavaya tarçın ve defne yaprağı ile birlikte ekleyin. Sirke, zeytinyağı, karabiber ve tuz ek edin. Domatesler suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Daha sonra defne yaprağını çıkarın ve karışımı blenderdan geçirin. Tekrar tavaya alın ve orta ateşte yoğunlaşana kadar pişirin.
 
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt