Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kesme Çorba

Kesme Çorba
0
64

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kesme-corba.jpg

Kesme Çorba Tanımı İçin Materyaller

  • 2 tane soğan
  • 1 tane domates
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 litre soğuk su
  • Tuz
  • Yarım tabak kesme (erişte) çorba
  • Ayran
Üzerine:
  • Kuru nane

Kesme Çorba Tanımı Yapılışı

  1. Tencereye sıvı yağ koyup doğranan soğanları kavuruyoruz.
  2. Sonra domates ekleyip kavuruyoruz .
  3. Akabinde su eklenir su kaynayınca kesme çorba tencereye dökülür.
  4. Çorba pişirmeye bırakılır .
  5. Tuz eklenir karıştırılır.
  6. Çorba pişince ocaktan aldıktan sonra üzerine nane eklenir.
  7. Servis yaparken ayran katılarak yenir.
  8. Ayran 1 servis kasesine 2 yemek kaşığı katılır. Afiyet olsun ????????????.
 
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt