Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keşkek

Keşkek
0
28

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
keskek.jpg

Keşkek Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı buğday
  • 1 tam tavuk göğüs
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Tereyağı

Keşkek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Buğdayları bir iki saat evvelden ıslatıp bekletelim.
  2. Suyunu süzdüğümüz buğdayı düdüklü tencereye alalım, içine tavuk göğsünüde ekleyip pişirelim.
  3. Tavuğu içinden alıp didikleyelim. Buğdayların içine ekleyelim. Karabiber tuz ekleyelim.
  4. Buğdayların sulu kıvamda ise kısık ateşte ezmeye başlayalım.
  5. Suyunu çekmiş ise su eği ile ezelim ben püre ezicisi ile ezdim. Kıvam alıncaya dek karıştırarak dövelim.
  6. Tereyağını eritip toz biber ek edelim. Kırmızı yağımızı keşkek üstüne gezdirip afiyetle yiyelim. Afiyet olsun.
Keşkek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt