Keşkek Pilavı Ölçülü Tarifi İçin Malzemeler
- Kuşbaşı et
- 1,5 su bardağı dövme buğday
- 1 adet orta boy soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 1 tatlı kaşığı karışık salça
- 3 yemek kaşığı domates sos
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 3,5 su bardağı sıcak su
Keşkek Pilavı Ölçülü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Eti biraz su ile ocağa alıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
- Pişen etlerin üzerine küçük küçük doğradığımız soğanları ekliyoruz.
- Soğanlar hafif kavrulduktan sonra biberleri ekliyoruz .
- Biberlerin üzerine salça ve domates sos baharatlar ilave edip buğdayı ekliyoruz.
- Üzerine 3 buçuk su bardağı sıcak su ekleyip altını kısıp pişmesini bekliyoruz. Deneyen herkese afiyet olsun
????
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.