iltasyazilim
FD Üye
Keşkek (Ağrı Usulü) Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım kilogram yarma
*Yarım su bardağı fasülye veya nohut
*4 bardak su
*Yarım kilo kemikli et
*1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
*Tereyağ
Keşkek (Ağrı Usulü) Tarifi Yapılışı
Merhaba, çok güzel bir keşke tarifi vereceğim Önce yarma ve fasülyeyi temiz yıkıyoruz Düdüklü tencerede 4 bardak su ile 20 dakika pişiriyoruz Sonra dikkatlice açtığımız düdüklüye yıkadığımız kemikli eti ve tatlı kaşığı kadar tuzu ekleyip 25 dakika daha pişiriyoruz Servis ederken üzerine eğittiğimiz tereyağını ekliyoruz Afiyet olsun
*Yarım kilogram yarma
*Yarım su bardağı fasülye veya nohut
*4 bardak su
*Yarım kilo kemikli et
*1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
*Tereyağ
Keşkek (Ağrı Usulü) Tarifi Yapılışı
Merhaba, çok güzel bir keşke tarifi vereceğim Önce yarma ve fasülyeyi temiz yıkıyoruz Düdüklü tencerede 4 bardak su ile 20 dakika pişiriyoruz Sonra dikkatlice açtığımız düdüklüye yıkadığımız kemikli eti ve tatlı kaşığı kadar tuzu ekleyip 25 dakika daha pişiriyoruz Servis ederken üzerine eğittiğimiz tereyağını ekliyoruz Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.