Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kesintisiz uyku hali :(

Hoş geldin! cevitamini tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kesintisiz uyku hali :(
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar merhaba benim liseden beri uyku sorunum var şuan üni 1 sınıftayım ne yaptıysam hangi doktora gittiysem bi çare bulamadılar aralıksız uyku halindeyim fazla uyusamda az uyusamda ortalama uyusamda uykum daima var denemediğim şey kalmadı fazla sefer doktora gittim kan tahlilelerimi aldılar bişey çıkmadı bi doktor b12 yetersiz dedi iğne verdi yaptırdım bişey değişmedi bi fazla vitamin kullandım supradayn, daily one mens, ocean koenzim q10 bişey değişmedi psikiyatriye gittim modiodal verdi yine uykum oldu hatta yarım içmeyi önerdi bi kaç gün yarım içtim işe yaramadı tam içiyorum hala yaramıyor bol bol sade kahve içiyorum enerji içecekleri önerdiler içiyorum spora git dediler gittim spora eve gelir gelmez başımı uykudan kaldırmadım bi ton para harcadım bi çaresini bulamadım hayatımda uyuşturucu denen şeyi ağzıma bile vurmadım bi kaç yerde duydum bu enerji veren haplar varmış onları almaya çalıştım daha sonra frenledim kendimi almadım bu durum canıma tak etti bundan böyle ders falan da çalışamıyorum sizler ne önerirsiniz ne yapmam gerekiyor arkadaşlar takviye ederseniz fazla sevinirim (

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt