Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerim Okten Kimdir?

Kerim Okten Kimdir?
0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
1972 İstanbul doğumlu olan Kerim Okten Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra Marmara Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi SinemaTV bolumunde 1 yıl eğitim gormuştur
Mimar Sinan Universitesi Guzel Snatlar Fakultesi Fotoğraf Bolumu'nde ise 4 yıl eğitim gordukten sonra bir cok dergide fotomuhabirliği yapmıştır
imageskerimoktenkimdir5ae21376955c9
2001 yılında EPA'da kadrolu olarak calışmaya başlayan Kerim Okten 2003 yılında ise EPA'nın Turkiye Sorumluluğunu ustlendi
2019 yılının başlarında Turkiye'ye donen Kerim Okten bugun Canakkale Ezine yolunda motoruyla seyir halindeyken duşen yıldırım nedeniyle hayatını kaybetti 42 yaşında hayatını kaybeden başarılı fotoğrafcıya Allahtan Rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz

Similar threads

1972 İstanbul doğumlu olan Kerim Ökten Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi SinemaTV bölümünde 1 yıl eğitim görmüştür Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Snatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü'nde ise 4 yıl eğitim gördükten sonradan bir çok dergide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Mahir Gunşıray Hayatı Mahir Gunşıray Biyografisi Mahir Gunşıray Sinema Sanatcısı Orhan Gunşiray'ın oğludur Mahir Gunşiray 10 Ağustos 1960 tarihinde İstanbulda Doğdu Mahir Gunşıray Hacettepe Universitesi, Guzel Sanatlar Fakultesi, Devlet Konservatuarı, Tiyatro Bolumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Tamer Karadağlı Kimdir Tamer Karadağlı Kimdir, Fotoğrafları Tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara'da doğdu TED Ankara Kolejinden sonra Cankaya Lisesinden ve Bilkent Universitesi Sahne ve Guzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bolumunden mezun olan sanatcı ilk filmini 1993 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Balkan Naci İslimyeli Kimdir Kısaca Balkan Naci İslimyeli 20 Eylul 1947 yılında Adapazarında doğdu 1967 yılında şimdiki adıyla Marmara Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi olan donemin İstanbul Tatbiki Guzel Sanatlar Yuksek Okulunun uygulamalı yetenek sınavını kazanarak girdiği resim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Pınar Oğun Kimdir Hayatı Pınar Oğun 20 Ağustos 1984 doğumludurPınar Oğun Cerkez asıllı sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur Başrol oynadığı Turkan dizisiyle tanınır2002'de girdiği Bilkent Universitesi Muzik ve Sahne Sanatları Fakultesi Tiyatro Bolumu'nden 2006'da mezun oldu 20062008 yılları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt