
Kerevizli Yeşil Mercimek Çorbası Tanımı İçin Materyaller
- 1 orta uzunluk kereviz
- 2 orta uzunluk havuç
- 1 küçük uzunluk kırmızı soğan
- 1,5 su bardağı yeşil mercimek
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı tuz
- 6 su bardağı sıcak su
Kerevizli Yeşil Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanı irice doğrayıp zeytin yağında kavurun.
- Bütün materyalleri kesip tencereye atıp 5 dk kavurun.
- Sıcak suyu ekleyip pişesiye kadar kaynatın.
- Bu süreçte su azalabilir tekrar ekleyebilirsiniz.
- Piştikten sonra blenderdan geçirip tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.