Kereviz Otu Ekşilemesi Tarifi İçin Malzemeler
- 1-2 adet kerevizin yaprakları
- 1 litre su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım dilim limon
- 1 çay kaşığı tuz
Kereviz Otu Ekşilemesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kerevizin yapraklarını sap kısımlarından az miktarda kalıcak şekilde kesip tenceremizde yaklaşık 10-15 dk kadar haşlıyoruz.
- Zeytinyağı, tuz ve limonu kasede karıştırıyoruz.
- Haşladığımız kereviz yapraklarını servis tabağımıza alıp üzerine sosumuzu ekleyip servis edebiliriz.Afiyet olsun canlar????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.