Keremcem Nerelere Gideyim (Akor) nerelere gideyim akor Intro; Ememdmem AmE Bedenimden daha büyük bir yalan DmFE Söylemedim sana inan AmE Tüm tümü yalan olsa bile DmFE Ne fark eder bunca sevgiyle DmFE Son bir defa dön bak ve söyle AmF Nerelere gideyim DmE Sen yanımda olmayınca AmF Gecelerim uzun oluyor DmE Sabahlarımda sen olmayınca DmF Ah olaydın, yar olaydın EAmE Öpüp de sarsaydın AmE Benimsen bir tek benim ol fakat DmFE Değilsen git hiç durma AmE Gitsöylenecek sözcük DmFE Sensizliğe hazırım belirsizlik etme DmFE Son bir kere dön bak ve söyle AmF Nerelere Gideyim DmE Sen yanımda olmayınca AmF Gecelerim uzun oluyor DmE Sabahlarımda sen olmayınca DmF Ah olaydın, yar olaydın EAmE Öpüp de sarsaydın AmE Ben sana söylemeden DmFE Sen beni hissetmeden AmE Biz denedik ikimiz DmFE Yahut bitiyor mu başlarken DmFE Son bir defa dön bak ve söyle AmF Nerelere gideyim DmE Sen yanımda olmayınca AmF Gecelerim uzun oluyor DmE Sabahlarımda sen olmayınca DmF Ah olaydın, yar olaydın EAmE Öpüp de sarsaydın Am Nerelere gideyim FE Sen yanımda olmayınca Am Gecelerim uzun oluyor FE Sabahlarımda sen olmayınca AmFDmE Ah olaydın yar olaydın öpüp de sarsaydın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.