iltasyazilim
FD Üye
Kenzül Arş Duasının Fazileti Ve Arapça
Kenzül Arş Duasının Fazileti Ve Arapça Türkçe Okunuşu manası
Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)den rivayet edilmistirSöyle buyuruyor
Cebrail bana dediki:Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayi okursa,ALLAH´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin ondördü gibi aydınlık hasreder
Hatta bütün ırk onu,bir peygamber ya da melek sanirlar
Ben ve sen onun kabrinin üstünde dururuz
Ona hesapsiz ve azapsiz,üstüne binip Cennete girmesi icin Cennetten bir Burak getirilir
Sirat köprüsünden simsek gibi gecer
Onun günahi denizlerden suyundan,yagmurlarin damlasindan,agaclarin yapraklarindan,kumlarin adedinden,taslardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmus(nafile)hac ve bin umre sevabi yazan
Korkan kimse olursa,ALLAH onu onu korktugundan belli kilar
Susayan kimse okursa,ALLAH onun susuzlugunu giderir
Ac olan okursa,giyindirir,hasta okursa sifa verir,hastanin üzerine okunursa,hastaligindan kurtulur,dünya veyahut öbür dünya ihtiyaclarindan okursa ALLAH istedigini verir
Bir düsmandan ya da sultandan korktugu icin okursa,ALLAH onlarin serrinden korur ve ALLAH´in mahlukatindan gelecek olan tüm hasar ve eziyetleri kendisine ulasmaktan meneder
Borclu olan okursa,ALLAH onu,borcunu ödemeye muvaffak kilar,hicbir kimseye muhtac olmaz
Eger onu hasta olan yazan üstünde tasirsa iyilesir
Kadin tasirsa kocasi ona ikram eder
Cinden,insden ve seytandan,sanci ve hastaliklardan belli olur
Kayip ise ailesine sag,salim kavusur: Bu duayi okuyan icin cin, melek istigfard ederler
Ömrü verimli olur
Kim bes kez bu duayi okursa Peygamber Aleyhisselami rüyasinda görür
*
Kenzül Arş Duasının Fazileti Ve Arapça Türkçe Okunuşu manası
Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)den rivayet edilmistirSöyle buyuruyor
Cebrail bana dediki:Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayi okursa,ALLAH´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin ondördü gibi aydınlık hasreder
Hatta bütün ırk onu,bir peygamber ya da melek sanirlar
Ben ve sen onun kabrinin üstünde dururuz
Ona hesapsiz ve azapsiz,üstüne binip Cennete girmesi icin Cennetten bir Burak getirilir
Sirat köprüsünden simsek gibi gecer
Onun günahi denizlerden suyundan,yagmurlarin damlasindan,agaclarin yapraklarindan,kumlarin adedinden,taslardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmus(nafile)hac ve bin umre sevabi yazan
Korkan kimse olursa,ALLAH onu onu korktugundan belli kilar
Susayan kimse okursa,ALLAH onun susuzlugunu giderir
Ac olan okursa,giyindirir,hasta okursa sifa verir,hastanin üzerine okunursa,hastaligindan kurtulur,dünya veyahut öbür dünya ihtiyaclarindan okursa ALLAH istedigini verir
Bir düsmandan ya da sultandan korktugu icin okursa,ALLAH onlarin serrinden korur ve ALLAH´in mahlukatindan gelecek olan tüm hasar ve eziyetleri kendisine ulasmaktan meneder
Borclu olan okursa,ALLAH onu,borcunu ödemeye muvaffak kilar,hicbir kimseye muhtac olmaz
Eger onu hasta olan yazan üstünde tasirsa iyilesir
Kadin tasirsa kocasi ona ikram eder
Cinden,insden ve seytandan,sanci ve hastaliklardan belli olur
Kayip ise ailesine sag,salim kavusur: Bu duayi okuyan icin cin, melek istigfard ederler
Ömrü verimli olur
Kim bes kez bu duayi okursa Peygamber Aleyhisselami rüyasinda görür
*