Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kendi ayakları üstünde duruyormuş

kendi ayakları üstünde duruyormuş
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kendi ayakları üstünde duruyormuş oyuncu Tuğba Ünsal sanatçı kişiliği ile hayatta bişeyler yaptığını anlatırkende Sarı eşref göre olumsuz eleştireye maruz kaldı TUBA'YI KÖTÜ BOZDU! 1548635104 1548635104 kendiayaklariustundeduruyormus5c4e4be3b4635kendiayaklariustundeduruyormus5c4e4be3b4635 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertututut&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TUBA ÜNSAL, LOS ANGELAS'TA OYUNCULUK EĞİTİMİ OLMAK İSTEDİĞİNİ ANLATIRKEN YETKİN DİKİNCİLER'İN SÖZLERİNE BOZULDU Okan Bayülgen'in NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına misafir olan Tuba Ünsal, kazanabildiği kadar para kazanıp Amerika'ya yerleşmeyi düşündüğünü anlattı '11 yıldır bu ülkede bir şeyler yapmaya çalışıyorum Fazla dağılarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum Ara Sıra çok iradeli olamıyorum tek başına bir genç kızın istanbul'da varolmaya ve kendi parasıyla çalışması fazla zorlama bir şey' diyen Tuba Ünsal, kazandığı parayı da kendine oturtmak istediğini belirtti Bundan Böyle kendi kuyruğunu kovalamaya başladığını söyleyen Ünsal, bir de itirafta bulundu: 'Hangi programda, dizide nerde olursan olayım mutlu olamadım kendimi mutlu göremedim İyi bir şeyler yapmak istiyorum ve iyi yapan insanları kıskanmaya başladım' AMERİKA'YI HER YERDE KEŞFE GEREK DEĞIL! Los Angeles'a gitgide artarak oyunculukla ilgili eğitim olmak istediğini söyleyen Tuba Ünsal, '16 yaşımda izmirden istanbul'a geldiğimde nasıl varolduysam ama o daha şiddet bir yolculuktu, acilen de aynı şeyi Los Angeles'ta yapacağım' diye konuştu Tuba Ünsal'ın bu açıklamalarından sonradan Okan Bayülgen, yurtdışında oyunculuk eğitimi konusunda Yetkin Dikinciler'e ne düşündüğünü sordu Yurtdışında çeşitli projelerde tahsis bölge ve 99 yılından beri de Yunanistan'da tiyatro yapan Yetkin Dikinciler'in sözü Tuba Ünsal'ın yüzünün asılmasına neden oldu Dikinciler: 'Ben Amerika'yı her tarafta keşfetmemeye çalışıyorumBu topraktan beslenen bir oyuncu olarak, bu coğrafyadan beslenerek, oraları ziyaret etmek, hissetmek işlenmiş fakat devamlı kazı çalışmalarımın da ülkemde olacağını hissediyorum' dedi  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt