Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KENDALL JENNER, FWRD'NİN KREATİF DİREKTÖRÜ OLDU

KENDALL JENNER, FWRD'NİN KREATİF DİREKTÖRÜ OLDU
0
65

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
19666d59-bed1-4ee5-9483-ccdb344229c0-kendall.jpg

Kendall Jenner, bir üstün model, reality TV yıldızı ve tekila markası 818'in sahibi… Ve artık listeye FWRD Kreatif Yöneticisi eklendi.

25 yaşındaki Kendall Jenner, on yılı aşkın model tecrübesiyle, çevrimiçi lüks moda destinasyonu FWRD'nin görünümünü ve verdiği hissi şekillendirmek için yüksek moda uzmanlığını kullanacak. Kendall Jenner'ın ana önceliklerinden biri, yeni dizayncıları FWRD müşterileri ile tanıştırmak olacak. Jenner bir basın toplantısında bu mevzu hakkında; "Modayı severek büyüdüm ve bu daldaki en parlak insanlardan kimileriyle çalıştığım için inanılmaz derecede şanslıydım. FWRD'nin Kreatif Yöneticisi olarak, sitenin yeni ortaya çıkan dizayncılar ve markalarla teklifini düzenlemeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyorum" dedi.

Jenner, misyonunun bir kesimi olarak, sitede sunulan markaların küratörlüğünü yapmak, özelleştirilmiş aylık düzenlemeler oluşturmak ve pazarlama, aktifleştirme ve iştirak fikirleri sunmak için FWRD takımıyla birlikte çalışacak.

Vogue'a konuşan model, "Umarım, küçük bir biçimde, bu, yeni ortaya çıkan yaratıcılara bu cins bir platform vermek için bir şanstır" dedi. "Yalnızca yüksek modama değil, tıpkı vakitte günlük seçimlerime de ilham veren çok sayıda beşerle çalışıyorum. Dijital alan tıpkı vakitte günümüzün yaratıcılarının birden fazla için çok kıymetli bir araç ve katiyen gelecek jenerasyonlara açılan bir pencere. yetenek."

FWRD'nin ana şirketi Revolve Group'un baş marka sorumlusu Raissa Gerona'nın bir yayında belirttiği üzere, "Kendall, lüks modanın özü ve bu durum için daha uygun bir isim yok." Revolve Group'un kurucu ortağı ve eş-CEO'su Michael Mente, Gerona'nın hislerini tekrarlayarak, "Jenner'ın moda sanayisindeki çok taraflı tecrübesi ve FWRD işi için ana sınırlarıyla belirlediği vizyon, işimizi ve bir bütün olarak lüks işimizi dönüştürmek.”

858,506Konular
982,845Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt