Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Işık yarışmacıyı neden azarladı

Kenan Işık yarışmacıyı neden azarladı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kenan Işık, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sesini tanımayan yarışmacıya niçin sinirlendiğini anlattı

Işık yarışmacıya karşın eleştirisine gerekçe olarak şu ifadeleri kullandı: Bütün medyada her an söz edilen ve bir gün önce vefat eden bir isim Master yapan bir insan O master'dan ne beklersiniz ki bilmiyorum Benim yarışmacıyı helak etmek gibi bir amacım yok fakat Rauf Denktaş'ın bazı kesimler göre milliyetçilik suçlaması ile suçlanmasını bir yandan bırakın, ben Mandela'ya benzetiyorum Fakat burada şöyle bir şey var, bu bayan, hayatla bağlarını kapatmış, koparmış gibi görünüyor Azıcık uyarı, çözümlemeli akıl, soruya dikkatli olmak gerekiyor İsmail Cem'i de Kıbrıslı zannediyor olabilir O da fazla vahim Valla bilemediniz vah vah demişim ama böyle bir sorgulamaya hakkım yok diye düşünüyorum Ama demişim*

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt