Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben - Akor

Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben - Akor
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kenan Doğulu Baş Harfi Ben Akor baş harfi ben akor ben güzelden anlarım akor Am G Öpünce anlıyorum ben seninle yaşıyorum C Am Gün ansızın beri kaç kez yoruluyorum Am G Gidince anlıyorum herşeyini özlüyorum C Am Tenin benim gibi kokunu içimde istiyorum (Sus) Am F Ansızın bire hayatının tümü oldun G C Gecelerine gün gibi doğdun F Dm Em Gidersen bir gün biri üzülür fazla Am F Hayatının tümü oldun G C Gecelerine gün gibi doğdun F Dm Em Gidersen bir gün biri kırılır fazla Dm G Am Adı lüzumlu değil baş harfi ben Karnaval gibisin yeralma istiyorum Önlerden yer kapıp gözünü kalbime istiyorum Asaletinin bedeli çok kölen var belirli yok Hem birazcık deli azdan çokta serseri Adı gerekli yok baş harfi ben (Sus) Am F Pat Diye bire hayatının tümü oldun G C Gecelerine gün gibi doğdun F Dm Em Gidersen bir gün biri üzülür fazla Am F Hayatının hepsi oldun G C Gecelerine gün gibi doğdun F Dm Em Gidersen bir gün biri kırılır fazla Dm G Am Adı lazım yok baş harfi ben  

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt