Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemikli Et Hașlama

Kemikli Et Hașlama
0
35

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
kemikli-et-haslama.jpg

Kemikli Et Hașlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 1,5 kg dana eti kemikli
  • 10-12 adet arpacık soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2,-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzeri için
  • Maydanoz

Kemikli Et Hașlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak kemikli etlerimizi yıkayıp derin bir tencereye alalım üzerine çıkacak kadar su ekleyip 40 -45 dk pişirelim.
  2. Etin pişmesine göre de süresi değişebilir.
  3. Ara ara karıştıralım üzerine çıkan köpükleri alalım.
  4. Etimiz pişince süzelim ve suyunu ayıralım.
  5. Tencereye tereyağını sıvı yağını ekleyip eritelim.
  6. Ayıklanmış arpacık soğanları ilave edip kavuralım.
  7. 3 diş sarımsakları ekleyip bir iki tur daha kavuralım.
  8. Sonra kemikli eti ve süzdüğümüz kemik suyunu tuzunu baharatlarını ekleyip 15-20 dk pişirelim.
  9. Etimiz kemikten ayrılıyorsa pişmiş demektir servis tabağına alınca üzerine ince kıyılmış maydanoz ekleyebilirsiniz afiyetler olsun ????.
Kemikli Et Hașlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,687Mesajlar
33,050Kullanıcılar
HelsinkiSon üye
Üst Alt