Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kehanetleri ( İslamda )

Kehanetleri ( İslamda )
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kehanetleri ( İslamda ) İslamda yer alan kehanetleri ve gerçekliliği hakkında bilgiler 1549353097 1549353097 kehanetleriislamda5c59408e75dddkehanetleriislamda5c59408e75dddkehanetleriislamda5c59408e75dddGelişen seller, Şiddeti ve yıkıcılığı çoğalan sismik hareketler,Patlamaya hazırlanmış süper volkanlar ve iklim değişiklikleri vs Değişen iklim ve zayıflayan manyetosfer Bunlar kehanet değil, gezegenimizin gerçekleri Sıradışı olan şey ise hepsinin tekrar tekrar gelmiş olması ve domino etkisiyle dünya genelinde çok büyük yokoluşa sebep olabilecekleri Çoğalan nüfusla zaten çok hassas dengeler üstünde olan gezegenimizin dengesi her lahza bozulmak üzere 2010 yılında çeyrek milyar insan yalnızca doğal afetler sebebiyle hayatını kaybetti Takriben iki haftadır hakkındaki teorileri; lüzum kitaplardan, gerek internetten bulduğum kaynaklardan okuyarak geçirdim History ve Discovery Channel'ın konu ile ilgili belgesellerini indirip izledim ve 'nin dünyamız için farklı bir sene olacağını düşünmeye başladım Ben her okuduğu yıkım senaryosunu ciddiye bölge biri değilim, aksine şu belli başlı kadar hepsine gülüp geçmişimdir 2000 yılı için de aynı söylentiler çıktığında hiç araştırma gereği bile duymamıştım Fiilen bu kehanetin, sandığınızın aksine kolay bir kehanet olmadığını, bilimin de desteklediği bir döngü olduğunu gördüm Döngü diyorum çünkü Maya'lar evrendeki herşeyi döngü üzerine kurmuşlar Yaptıkları aşina ilk yıllık doğum ile ilgili ve bunu 260 gün saymışlar daha sonra tarımla uğraşmaya başladıklarında hava tahminleri için güneş ve gezegenlerin hareketlerini izlemişler ve halen kullandığımız gregoryen takvimi ile yaklaşık olarak birebir örtüşen hatta daha dürüst olan yıl döngülerini hazırlamışlardır Güneş yılı yaklaşık olarak 3652422 gündür, gregoryen takvimde bu 3652425 olarak başlıca alınırken, Maya'ların yıl döngüsü 3652420 gün saniyedir Hatta Yılmaz Aydın'a kadar manyetik kutupların yer değiştirmiş olduğunu bile bilmişlerdir Dahası, her 25626 yılda bir oluşan galaktik dizilimin önemini bildikleri Chichen Itza tapınağının yanına oynadıkları top oyunundan anlaşılmaktadır Maya'lar gerçekte takvimlerini kendi hazırlamamış, efsaneye göre Kukulkan (tüylü yılan) diye bıyıklı beyaz birinden yardım almışlardır Bütün Amerika kıtasında bambaşka isimlerde anılan bu birey (Azteklerde Quetzalcoatl, İnkalarda Virakocha) Maya'lara gökbilim bilgilerini, tarımı ve ilaç yapmayı öğretmişti sonra geri döneceğini söyleyip bölünmüş ve yeniden gelmemişti Benzer hikayeler Quetzalcoatl ve Virakocha için de geçerlidir sonra bu kişiyi Tanrı olarak betimlemişler Mayalar'la ilgili bir başka gizemi de Maya kazılarında keşfedilen kristal kafatasları ve Yucatan'da keşfedilmiş, dünyada öyle rastlanmayan anormal kafatasları oluşturmaktadır 21 Aralık tarihi sadece Maya kültüründe yok diğer eski medeniyetlerde de önemli bir gün olduğunu, Mısır'daki piramitlerin 21 Aralık 'deki galaksi dizilimini sinyâl ettiğini ve bu tarihin Aztek kültüründe de yeni bir çağı başlattığı bilinmektedir Astrolojide bu kadar gelişmiş olan Maya uygarlığının dahası büyük sayımdenilen bir döngüsü (b'aktun) vardır Bu da bizim hesabımıza tarafından 5125 yıldır