Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kediler kac yıl yaşar

kediler kac yıl yaşar
0
456

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kediler kac yıl yaşar kedilerin omru ne kadardır

Kediler ciftlesip ondan sonra hamile kalip dogum yapar ve oylece kedi irki devam eder

Kac yil yasadiklari nerede yasadiklarina bagli ev kedisi ise ve dengeli besleniyorsa (kuru mama ve konserve mama ayrica arada kedinin sevdi haslanmis sebzeler verirse) Duzenli olarak veterinere goturuluyorsa(tabi bu veterinerin guvenilir biri olmasi ile) 20 yasina kadar yasiyabilir 25 yasina kadar yasamis olan dunyanin en yasli kedisi var diye bir gazetede okumustum

Sokak kedileri malesef omurleri 20 yasini bulmuyor Sokakta ezilme tehlikesi gecirdikleri icin ve insanlar,kopekler tarafindan oldurme riski bile bulunuyor Yari ac dolasiyorlar kedilere bir kap su vermeyenler var bizim ulkemizde Direnicleri zayif oluncada bir cok hastalik kapabiliyorlar baska kedilerden yada kopeklerden Yane yazmakla bitmez onlarin hayatina son vericek seyler burada ama genelde benim gozlemledim kadariyla 10 yaslarina kadar ya yasiyorlar ya yasamiyorlar