Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kecioren Haritası

Kecioren Haritası
0
144

Similar threads

Ankara Akyurt Haritası Akyurt; İc Anadolu Bolgesi Ankara sınırları icerisinde geniş ve duzgun bir arazi uzerinde kurulu bir ilcedir İlcemizin doğusunda Kalecik batısında Kecioren Guneybatısında Elmadağ ilceleri bulunmaktadır İlce merkezi Cankırı, Kastamonu ve Sinop ’u Ankara ’ya bağlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Fizik Tedavi Merkezleri Ankara Kecioren, Fizik Tedavi Ankara Kecioren, Adres : Anavatan Caddesi No20 Kecioren ANKARA (Dutluk son durak) TEL : +90(312) 381 99 99 FAX : +90(312) 382 13 13
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Turkiyenin En Buyuk İlcesi Turkiye'deki En Buyuk ilce Adrese Dayalı Nufus Kayıt Sistemi'ne gore Turkiye'nin en kalabalık ilce sıralaması şoyle; İstanbul Gaziosmanpaşa 1 milyon 13 bin 48 Adana Seyhan 1 milyon 7 bin 992 Antalya merkez 913 bin 568 İstanbul Umraniye 897 bin 260...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ankara'nın Eğitim Kampusu 2019 Ankara'da oluşturulacak eğitim kampuslarından biri Kecioren Ovacık a kurulması bekleniyorAnkara Valisi Alaaddin Yuksel, kısa sure once anasınıfı ve ilkokul haric tum eğitim kurumlarının, gelecek yıllarda şehir dışına taşınacağını duyurmuştu Projeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ankara Kecioren Meslek Hastalıkları Hastanesi randevu telefonları Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi randevu alma sistemi Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi online randevu Ankara Kecioren Meslek Hastalıkları Hastanesinde muayene olmak icin 0312580 83 95 nolu telefondan randevu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt