Keçiboynuzu Özlü Pankek Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet yumurta (1 yaş altı için yalnızca sarısı)
- 2 adet ceviz tendesi
- 1 yemek kaşığı yoğurt + 1 yemek kaşığı yoğurt suyu
- 1,5 yemek kaşığı keçiboynuzu özü
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı tam buğday unu
- 1 yemek kaşığı buğday unu
- Tereyağı (Tavayı yağlamak için)
Keçiboynuzu Özlü Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bütün gereçleri bir ortaya getirip çırpalım.
- Tavayı yağlayalım.
- Azar azar hamuru döküp, kısık ateşte pişirelim. Miniklere afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.