Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Keçi Boynuzu Unlu Bebek Pankek

Keçi Boynuzu Unlu Bebek Pankek
0
185

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Keçi Boynuzu Unlu Bebek Pankek Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı pekmez
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tahin
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • Dövülmüş ceviz
  • Dövülmüş antep fıstığı
  • Dövülmüş kaju

Keçi Boynuzu Unlu Bebek Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle sıvı gereçler karıştırılır daha sonra un kabartma tozu ve çerezler eklenir, içine eklenilen çerez yerine meyvede koyabilirsiniz tercihen.
  2. Tavayı hafif ısıtıp içine yağ sürmeden tatlı kaşığı ile tek tek hamurumuzu döküyoruz
  3. En son kapağını kapatıp, kısık ateşte artlı önlü pişiriyoruz.
  4. Ben iç harcına bazen pekmez yerine bal az ölçüde kaymakta ekleyip, kahvaltı tabağına tahin pekmez ile servis ediyorum iç materyaller büsbütün tercih sorunu pankekimizin ana gereci un, yumurta, kabartma tozu ve yoğurt.
Keçi Boynuzu Unlu Bebek Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bebek Pankek (1 Yaş Altı) Tanımı İçin Gereçler 1 yumurta sarısı1 tatlı kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı tam buğday unu1 tatlı kaşığı keçi boynuzu unu Bebek Pankek (1 Yaş Altı) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Bütün materyalleri homojen olacak biçimde karıştıyoruz. Hafif yağladığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı İçin Gereçler 1 adet küçük muzYarım su bardağı süt1 yumurta1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı keçiboynuzu unu2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi1 çay kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı hindistancevizi Sosu için; 1 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı balÇay kaşığı ucu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bebek Keçiboynuzu Unlu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu2 tatlı kaşığı tam buğday unu (miktar yumurtanın büyüklüğüne göre değişebilir kontrollü ekleyiniz)Çay kaşığının ucuyla karbonat1 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı çekilmiş ceviz içi Bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bebek Pankek +7 Ay Ve Üzeri Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı peynir altı suyu2 yemek kaşığı tam buğday unu (Kıvama nazaran arttır yahut azalt)1 çay kaşığı ucu ile kabartma tozuPekmez (Ben pankeki pekmeze batırıp yedirdim çok sevdi oğlum ) Bebek Pankek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Mısır Unlu Glutensiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 su bardağı süt1 su bardağı mısır unu1 avuç maydanozEriyen peynir1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kabartma tozu2 tepeleme yemek kaşığı glutensiz un Pişirmek için; Tereyağı Mısır Unlu Glutensiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt