Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaz Eti (Kars) Bulgur

Kaz Eti (Kars) Bulgur
0
59

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
kaz-eti-kars-bulgur.jpg

Kaz Eti (Kars) Bulgur Tanımı İçin Gereçler

  • Tüm kaz eti (ya da elinizde ne kadar varsa)
  • 6-7 arpacık soğanı
  • 3 su bardağı bulgur
  • 1 su bardak su
  • 2 su bardağı kazın suyu

Kaz Eti (Kars) Bulgur Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kaz etini düdüklü tenceresine alalım üstünü geçecek biçimde su doldurup tenceremizi güzelce kapatalım.
  2. Yüksek ateşte pişme sesi geldikten sonra altı kısık bir halde 3 saat pişmeye bırakalım.
  3. Kaz eti piştikten sonra suyunu süzgeç yardımıyla süzelim (bulgur pilavında kullanacağız).
  4. Akabinde 3 su bardağı bulgurumuzu yıkayıp süzdükten sonra hafif sıvı yağda kavuralım.
  5. 2 su bardağı kaz etinin suyu 1 bardak olağan sıcak suyu bulgurun içine dökelim ( 3 su bardağı bulgura 3 bardak su şeklinde).
  6. Suyunu eklediğimiz pilavı kısık ateşte 15 dk pişirelim dinlenmeye bırakalım.
  7. Pişen kazımızı kendi yağında arpacık soğanlarla kızartalım.
  8. Bulguru derin bir kaba aldıktan sonra kaz etini ve soğanları üzerine ekleyelim. Şimdiden afiyet şifa olsun ????Bulgurda soğan salça baharat kullanmadım sizin tercihinize kalmış ❤️.
Kaz Eti (Kars) Bulgur Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt