Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaynana büyüsü

Kaynana büyüsü
0
361

Stillwater

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
82
Bir arkadaşım kaynanası ile arasının çok kötü olduğunu söyledi. Kaynana büyüsü yaptırması için Medyum Burak hocayı önerdim.

Sürekli olarak evliliğine karışmasından dolayı çok mutsuz olduğunu söyleyince bende ona hemen kaynana büyüsü yapmayı teklif ettim. Bu işlemler ile kısa zaman içinde sorunların çözüldüğünü daha önce birçok kişiden duymuştum. Özellikle ilgi alanıma giren bir alan olduğu için araştırmalar yaptım ve gerçekten de birçok kişinin bu işlemler ile kaynanaları ile olan sorunlarından kısa zaman içinde kurtulduklarını gördüm. Farklı teknikleri olan bu işlemler de önemli olan deneyimli ve güvenilir bir medyum ile çalışabilmekti. Bunu bildiğimiz için biz de hemen medyum aramaya başladık. Ancak kime gitsek bu alandan uzak durmamızı ve artık gerçek bir medyum bulmanın çok zor olduğunu söylediler. Gerçekten de her geçen başka bir olay duyuluyor ve insanların sahte medyumlar tarafından ne kadar ciddi sıkıntılara uğratıldıklarını görüyorduk. Ama arkadaşım artık çok bunaldığını ve ne olursa osun bu işlemi yaptırmak istediğiniz söyledi. Kaynana susturma büyüsü işlemlerinden kısa zaman içinde sonuç alabilen bir isim olarak ismini en çok duyduğumuz kişi olan medyum Burak ile çalışmaya karar verdik.

Similar threads

Bir arkadaşım sevdiği kişinin başka biriyle ilişkisi olmasından dolayı çok üzüldüğü için bana ayırma büyüsü yaptırmak istedi. Bu işlemler hakkında herhangi bir bilgim olmadığı için kimden yardım almamış gerektiğini de bilmiyordum. İlk başlar da kendisine karşı çıktım ve bu işlemlerden uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Ayırma büyüsü için güvenilir medyum bulmak için çok kişi ile görüştüm ve medyumlar ile çalışan kişilerden bilgi almak istedim. Amacım sevdiğim kişinin sadece beni sevmesini sağlamak ve en kısa zaman içinde partnerinden ayrılmasını sağlamaktı. Bu tarz işlemler hakkında çok fazla bilgim yoktu ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
Resimle ayırma büyüsü desteği alarak, amacınızla ayırmak olan çifti ya da bizzat kendi partnerinizi ayrılmaya ikna edebilirsiniz. Öncelikle, belirtelim, büyülerde en doğru ve etkili yardımı almak için kişilerin gerçek medyumlardan yardım alması son derece önemlidir. Bundan başka büyülerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Kilit büyüsü ile hiçbir fiziki emek vermeden sadece manevi enerjiler kullanılarak kişilere çok ciddi zararlar verilebilir. Özellikle bir kişinin konuşmasını, hareketlerini, kısmetini veya karşı cinse olan ilgisini zayıflatabilmek için çok eski zamanlardan bu yana yapılan kilit büyüsü işlemleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Bir arkadaşım kendisine kötülük yapan bir kişiden ciddi bir şekilde intikam almak için kaşık büyüsünü denemek istediğini söyledi. Bende kendisine bu işlemlerin çok riskli olduğunu ve kesinlikle acele etmemesi gerektiğini söyledim. Özellikle kaşık büyüsü nasıl yapılır, etkileri nasıl ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt