Kaymaklı ekmek kadayıfı kaymaklı ekmek kadayıfı tarifi kaymaklı ekmek kadayıfı karamelli kadayıfının ekmeği nasıl yapılır nasıl yapılır video Kaymaklı Ekmek Kadayıfı Hazırlanışı: Ekmek kadayıfı suyla ıslatılıp yaklaşık 1 saat bekletilir 300 gr şeker tavada karamel olana kadar yakılır Bambaşka bir tencerede şurup kaynatılır, kaynayan şurubun içine karamel sos dökülür Islatılan ekmek kadayıfının suyu süzülür, üstüne hazırlanan şerbet dökülür ve ağır ateşte pişirilir Arasıra ekmeğin üzerine şurubundan dökülür Ekmek kadayıfının hazırlanması için 1 saat dek yavaşça pişirilir, soğumaya bırakılır Arasına kaymak konularak sarılır İsteğe kadar yanına ahududu sos ve üstüne yeşil fıstık serpilebilir Malzemesi: 1 adet ekmek kadayıfı ( hazır alınır ) 25 kg toz şeker 25 lt su 300 gr şeker ( karamel için ) 12 limon 500 gr kaymak 1548695986 1548695986 kaymakliekmekkadayifi5c4f39b686950kaymakliekmekkadayifi5c4f39b686950 http:i214photobucketcomalbumscc200ezileceyasam41945MG5927 id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.