Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarından Onkoloji Uzmanı Ayşe Demirci, kanser hastalığında gıda ile ilgili manâlı bilgiler verdi Demirci, sık sık kabız olan kanser hastalarının özellikle posalı gıdalara yönelmeleri gerektiğine uyarı çekerek, “Kabızlık durumunda bol posalı gıdalar, kuru bakliyat, ham sebze ve meyveler, kepekli gıdalar önerilir Meyvelerden bilhassa kayısı, erik ve diğer meyvelerin kabuklu tüketilmesi önerilir Ağız içinde ya da boğazda bere gelişmesi durumunda daha fazla yoğurt, muhallebi, ılık çorba, püre haline getirilmiş sebze ve meyveler tüketilmeli Tuz ve baharatlı yiyeceklerden, bunaltıcı hava ve soğuktan kaçınılmalıdır dedi id Gad300250
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.