Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kayıp Şehir 14. Bolumde İrfan'ın Soylediği Şarkı Sozu

Kayıp Şehir 14. Bolumde İrfan'ın Soylediği Şarkı Sozu
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kayıp Şehir 20 Aralık'ta İrfan'ın soylediği turku

Kanal D'nin sevilen dizisi Kayıp Şehir'de dun akşam irfan o guzel sesiyle Diyorlar kul olmaz ateş yanmadan şarkısını mırıldandı Bu guzel şarkının sozleri aşağıdadır

Olursem yazıktır sana kanmadan
Olursem yazıktır sana kanmadan
Kolların boynumda halkalanmadan
Kolların boynumda halkalanmadan

Bir gunum gecmiyor seni anmadan
Derdine katlandım hic usanmadan

Diyorlar kul olmaz ateş yanmadan
Denizler durulmaz dalgalanmadan

Diyorlar kul olmaz ateş yanmadan
Denizler durulmaz dalgalanmadan

Similar threads

Sezen Aksu Ölürsem Yazıktır Ölürsem yazıktır sana kanmadan Ölürsem yazıktır sana kanmadan Kolların boynumda halkalanmadan Kolların boynumda halkalanmadan Bir günüm geçmiyor seni anmadan Derdine katlandım hiç usanmadan Diyorlar kül olmaz alev yanmadan Denizler durulmaz dalgalanmadan Diyorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kayıp Şehir Dizisi 16 Kasımda Meryemin Soylediği Ben Seni Sevduğumi Şarkı Sozu Kayıp Şehir Dizisi 16 Kasımda Duğunde Calan Ben Seni Sevduğumi Şarkısının Sozleri BEN SENİ SEVDUĞUMİ Ben seni sevdugumida dunyalara bildirdum, Ben seni sevdugumida dunyalara bildirdum, endirdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Şiir Uyakları Uyaklar Kafiye çeşitleri Türkçe dersi uyaklar 8sınıf uyaklar Türkçe derslerinde kimisine göre en kuvvet kimisine göre de fazla kolay olan uyak konuları : Dizilişlerine Göre Uyak Türleri Uyak dizilişleri nazım biçimlerine göre olmakla birlikte kendi içinde düz, çapraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt