Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'"kayınbirader" dedım diye hakaret ugradım hatalımıyım ivedi ?

'"kayınbirader" dedım diye hakaret ugradım hatalımıyım ivedi ?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Özet ; kiz arkadasimin enistesina nasilsin kayınbirader dedigim icin sen kimsinde bana bacanak diyorsun akilli ol aklini almayim yazdi , 4 5 saat sonra kusura bakma iyi gun gecirmedim tersledims eni yazmis bu ozuru kabul etmicegin cunku kiz arkadasimin ablasi wsine ozur dilettigini biliyorum Nasil davranmaliyim ne demeliyim hatalimiyim ?

Konunun tamami ;

Arkqadaslar kiz arkadasimin ablasi ve enistesiyle önceden tanismistik bayadir konusmuyorduk isler sebebiyle , kiz arkadasimin ablasi evli

Bende kiz arkadasimin enistesine yazayim dedim ,
Mesaj buydu Nasilsin kayınbirader
Gelen mesaj ise sen kim oluyorsunda kayınbirader diyon akılli ol aklini almayimyazmiş

Ben herhangi bir sey yazmadim bu mesaj uzerine
Sonradan kiz arkadasimi durumu soyledim pda ablasina falan soylemis ablasida esini arayip konusmus sanirim

4 5 saat sonradan bitmiş mesaj atti ve kusura bakma iyi gun gecirmedim seni asiri derece tersledimyazmis

Evet insanlik hali sinirle soyleyebilir fakat insan kendi iradesiyle ozur diler fakat bu sirf baskalari baski yaptigi icin ozur dilemesi benim icin bir onemi yok
Yazdigim mesaj yalnızca iyi kasıt gostergesiydi cunku kiz arkadasimin annesiyle deha gorusup konusuyorum anneside beni sever

Ola Ki yazdigim mesaj yanlisti ola ki hataliyim bu tartisilir lakin neden terbiyesizce saygisizce bir mesaj atilir oysa rahatsiz olduysa insan daha kulturlu bicimde uyarabilirdi demi yani boyle dememem gerektigini hatali oldugumu

Sizce nasil davranmaliyim ne yazmaliyim onerilerinizi beklerim kardeslerim

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt