Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kaydettiğim görüntüyü izleyemiyorum

kaydettiğim görüntüyü izleyemiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba,webcamda amcap programıyla kayıt yaparken elektrik kesildi,şu anda kaydettiğim dosya boş değil ama çekilen görüntüyü izleyemiyorum,dosya bozuk diyo,ne yapmalıyım?yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

geçen gün taşınabilir hdd'ye dosya atarken yanlışlıkla hddnin fişini çektim şu anda bilgisayarımda hdd gözüküyor ama açmak için tıklayınca hiçbişey olmuyor,bilgs kasılıp kalıyor bazende geçersiz parametre diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
evet, bi anda pc yi açtığımda max 1600x900 piksel görüntü alabildiğimi fark ettim rahatsız edici bir durum kablodaki temassızlıkla alakalı olabileceğini düşündüm, ondan değilmiş birsüre sorun etmedim ancak şimdi oyunlardaki görüntü değişiminden ve piksel eksikliğinden dolayı oyunlarda sıkıntı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
evet, bi anda pc yi açtığımda max 1600x900 piksel görüntü alabildiğimi fark ettim rahatsız edici bir durum kablodaki temassızlıkla alakalı olabileceğini düşündüm, ondan değilmiş birsüre sorun etmedim ancak şimdi oyunlardaki görüntü değişiminden ve piksel eksikliğinden dolayı oyunlarda sıkıntı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Merhaba arkadaşlar Benim sorunum şu ki ; Call of duty need for speed shift gibi ağır oyunları oynarken pc'min aşırı kasması ve arada sırada exe yanıt vermiyor deyip kapanması Pc'min özellikleri : İntel core 2 quad q6600 240 ghz 4 çekirdek 2gb ram 32 bit işletim sistemi Ati radeon x1550...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt