Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavurma Tarifi

Kavurma Tarifi

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
kavurma-tarifi.jpg

Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kırmızı et (Dana eti)
  • 8 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Kırmızı biber
  • İsteğe nazaran de öteki baharatlar

Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etimizi kuş başı biçiminde yada ondan biraz daha küçük olacak biçimde doğruyoruz.
  2. Sonra düdüklü tenceremize koyuyoruz sıvı yağı etimizin üzerine gezdiriyoruz ve yeterlice tüm etlere yediriyoruz.
  3. Eğer etimiz buzlu formda ise su koymaya gerek yok çözünmüş ise yarım çay bardağı su koyup orta ateşte pişiriyoruz.
  4. Etimiz pişince tuzumuzu biberimizi atıp bir hoş karıştırıyoruz. Kavurmamız hazır.
Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt