ağız dalaşı etmedim dedi ünlü manken oyuncu sunucu Aysun Kayacı geçtiğimiz günlerde bir tartışmaya karışmıştı Hillary Clinton'un korumalarıyla emniyet aramaları nedeniyle fena kapışan spiker bakalım konu ile ilgili neler söyledi 'HER YERİMİ ARADI!' 1548633077 1548633077 kavgaetmedimdedi5c4e43fdadc42kavgaetmedimdedi5c4e43fdadc42 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaysun12mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AYSUN KAYACI, KORUMALARLA TARTIŞMA ETTİĞİ YÖNÜNDEKİ HABERLERİ YALANLADI VE OLAYIN ASLINI ANLATTI Bir TV programına katılan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'un korumalarıyla yayınlama öncesi tartıştığı söylenen Aysun Kayacı, böyle bir durum yaşanmadığını belirtti Okan Bayülgen'in 'Sade Vatandaş' programına konuk olan Kayacı, 'Korumalar beni aradığı için assolist triplerinde yaşamıyorum Bilenler bilir, bilmeyenler bilmez Hiç pek bir şey olmadı Bütün tersine, bunu acaba kimler dürüst algılayacak, anlatsam bile anlamayacaklar diye düşündüm' biçiminde konuştu Kendisinin de programa katılan cümbür cemaat gibi arandığını söyleyen Aysun Kayacı, 'Gayet mutlu mesut arandım ben tabiki Benim de güvenliğim için bundan daha mutlu ne olabilir' açıklamasını yaptı OLAYIN ASLI DIĞER Kayacı, meşhur olduğu için imtiyaz isteyen bir insan olmadığının altını çizerek habere konu olan durumun aslını anlattı Kendisinin tekrar aşağıda aranmasına karşın bütün o sırada mekana gelen Pınar Kür'e gösterilen hitabe karşısında hayret geçiren Kayacı, o an yaşananları şöyle aktardı: 'Ne imtiyazları kabul ederim ne de bütün tersi ibreti alem olsun diye ünlülere karşı bir söylev vardır onu kabul ederim Gayet mutlu mesut aranırken ben, fazla normal bir biçimde tam geçiyordum oradan giderken Pınar hanım ve (Kür) Müjde bayan (Ar) falan geldi Pınar bayan da o takıları ve herşeyiyle minimum benim kadar bipledi Beni böyle gevrek gevrek gülerek, etrafa şovunu yaparak her yerimi arayan beyefendi Pınar hanıma 'Buyrunuz' dedi' Amerikalı yok bir Türk polis göre arandığını gösteren Aysun Kayacı, bu duruma tepkisini 'Ben yalnızca kurumların ve şahısların bizim üzerimizden 'Bakın işimizi ne değin iyi yapıyoruz' maksatlı olarak, 30 yaşına gelen bir insan olarak müsade vermem Benim üzerime gösteri yapamaz' diyerek koydu PINAR KÜR TERÖRİST OLAMAZ Okan Bayülgen, Aysun Kayacı'nın bu sözlerine esprili bir yorum getirerek şu değerlendirmeyi yaptı: 'Pınar Kür'ün terörist olmayacağı muhakkak İnsan bir bakışta anlar ve 'bu bayan terörist yok' der Lakin anlaşılıyor oysa, ben Aysun'dan her zaman şüphelenmişimdir, bunda bir anarşik durum var!'