Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavanozla Pişen Şahane Bütün Tavuk

Kavanozla Pişen Şahane Bütün Tavuk
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kavanozla-pisen-sahane-butun-tavuk.jpg

Kavanozla Pişen Şahane Bütün Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bütün tavuk
  • 50 gram yumuşak tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 3 diş sarımsak
Kavanoz harcı için
  • 2 tane patates
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Karabiber, tuz
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 200 ml sıcak su
Üzerine serpmek için
  • Kırmızı pul biber

Kavanozla Pişen Şahane Bütün Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

Bütün tavuğun en lezzetli pişirme prosedürü huzurlarınızda
  1. Öncelikle yumuşak tereyağı, baharatları, tuz ve ezilmiş sarımsağı bir kapta karıştıralım.
  2. Tavuğun uç kanatlarını keselim tereyağlı sosu her yerine gelecek biçimde derinin altına da olacak formda sürelim. Bu halde bir saat buzdolabında dinlendirelim.
  3. Kavanoza zerzevatları soyup doğrayalım.
  4. Üzerine salçayı sıcak suyla karıştırıp kavanoza dökelim.
  5. Tuz ,karabiber ek edip fırın tepsisine alalım.
  6. Tavuğu dikkatlice kavanozun üzerine oturtalım.
  7. Üzerine pul biber serpelim tavuğun üst kısımlarına iki tane çöp şiş saplayalım.
  8. Üzerine yağlı kağıt geçirelim.
  9. Evvelce ısıtılmış fırında 180 derecede 1, 5 saat pişirelim ( büsbütün kızarsın) afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt