Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavanozda Et Güveç

Kavanozda Et Güveç
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
Orta büyüklükte doğranmış kuş başı dana et
6 7 adet yeşil biber
Kırmızı biber
2 adet patates orta küçüklükte
1 adet patlıcan
Salça
Domates yada domates sosu
Soğan
Sarımsak
Sıvı yağ
Tuz
Kekik
Pul biberi


Hazırlanışı
Öncelikle 1 buçuk yemek kaşığı salçayı az suyla açarak yarısını kavanozun altına koyalım Üzerine yeşil biberleri ekleyelim, onun üzerine kuş başı etleri koyalım Üstüne patlıcanın yarısını doğrayıp içine atalım Sarımsak ve soğanı da doğrayıp üzerine ekleyelim Patatesi de küp şeklinde doğrayalım Onun üzerine kırmızı biber ve domates yada domates sosunu, yağı ve baharatları ekleyip ağzını kapatalım Diğer kavanozu da aynı şekilde yapalım Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 2 saat pişirelim (malzemeleri istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz ben göz kararı yaptığım için sayı veremiyorum) AFİYET OLSUN




 
858,523Konular
981,288Mesajlar
31,144Kullanıcılar
mevlutirmakSon üye
Üst Alt