Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavanoz Kebabı

Kavanoz Kebabı

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
kavanoz-kebabi.jpg

Kavanoz Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 300 gram kuşbaşı et
  • 2 tane patlıcan
  • 4 tane orta boy patates
  • 1 tane kuru soğan
  • 4-5 tane yeşil biber
  • 7-8 diş sarımsak
  • 1 tane domates
Sosu için
  • Sıvıyağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Pul biber,karabiber
  • 3 su bardağı su

Kavanoz Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün malzemeleri yemeklik doğrayın.
  2. Kavanozun içerisine önce kuşbaşı doğranmış etleri koyun.
  3. Daha sonra patlıcan,patates,soğan,sarımsak,biber ve domatesi koyun.
  4. Sosu için bütün malzemeleri karıştırıp,çırpın.
  5. Kavanozların üzerine paylaştırın.
  6. Kavanozların kapaklarını kapatıp borcama dizin.
  7. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat 20 dk pişirin.
  8. Kavanozların kapaklarını kapatmak istemezseniz ağzını yağlı kağıtla kapatın. Fırını kapatınca ilk 10 dk fırından almayın. Afiyet olsun.
Kavanoz Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt