iltasyazilim
FD Üye
10 yemek kaşığı pudra şekeri
8 hazır baklava yufkası
60 gr tereyağı
89 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
125 gr kaymak
Dondurma
Katmer hazırlanışı
Tereyağını eritin İki yufkayı aralarını yağlayarak üst üste yerleştirin Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın Üzerine toz fıstık, pudra şekeri ve kaymağı paylaştırıp kenarlarını katlayarak kapatın Çok az tereyağı sürün Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp katmerleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin Üzerine toz fıstık serpiştirip dilerseniz yanında dondurmayla birlikte sıcak servis yapın
8 hazır baklava yufkası
60 gr tereyağı
89 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
125 gr kaymak
Dondurma
Katmer hazırlanışı
Tereyağını eritin İki yufkayı aralarını yağlayarak üst üste yerleştirin Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın Üzerine toz fıstık, pudra şekeri ve kaymağı paylaştırıp kenarlarını katlayarak kapatın Çok az tereyağı sürün Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp katmerleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin Üzerine toz fıstık serpiştirip dilerseniz yanında dondurmayla birlikte sıcak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.