Katili annesi çıktı Henüz 3 yaşındaydı 4 aydır kayıptı ve polis aralıksız olarak onu aradı Sonradan korkunç hakiki ortaya çıktı Caylee Marie Anthony az önce 3 yaşındaydı Geçen temmuz ayında büyükennesi polisi arayarak Torunumu bir aydan beri göremiyorumdediğinde, polis hemencecik harekete geçmişti 1549045381 1549045381 katiliannesicikti5c548e8a3e92bkatiliannesicikti5c548e8a3e92b http:wwwinternethabercomimagesother6641032 Annesi ile ABD'nin Florida eyaletindeki Orange County kentinde yaşayan küçük Caylee o günden beri kayıp bildiri edildi Annesi Casey Anthony, polise kızının gerçekte kayıp olduğunu söylerken Neden bize başvurmadınızsorusuna, gözyaşlarına boğularak Çok korktum Ne yapacağımı bilemedim Caylee bir haftadır kayıp İşe bu arada onu bakıcısıyla birlikte bıraktım Döndüğümde ikisi de yoktu O günden beri kızımı arıyorumcevabını verdi Dört ay her tarafında Caylee'yi Florida'nın ve hatta ABD'nin dört bir yanında arayan polis, minik kızın hiçbir izine rastlayamadı Cesedi ise hala bulunamadı Fakat ortaya bir başka reel çıktı ağlayan anne Casey'in, hakiki kişiliği hakkında polis garip bulgular elde etti ve bir numaralı şüpheli duyuru etti Dün mahkeme önüne çıkarılan ceza zanlısı anne, ufak kızın cesedi bulunmamış olmasına ve her şeyi inkar etmesine karşın, birinci derecede cinayetten, mahkemeye yalan beyanda bulunmaktan, hırsızlıktan, dolandırıcılık ve çocuk ihmalinden suçlu bulundu Cezası, bir ay sonra yapılacak olan duruşmada kesinleşecek Çalıştığını söyleyen Casey Anthony'nin fiilen aylardır işsiz olduğu ortaya çıktı En son çalıştığı işyerinde bir arkadaşının çantasındaki çeki çalıp bozdurduğu anlaşıldı Komşularına tarafından, küçük kızına hiçbir zaman bakıcı tutmamış, çocuk başlıca evde yalnız kalıyordu