Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kasırga kelimesi ile akrostiş şiir

0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

K ara kara bulutlar gorununce
A cil saklanmak gerek
S arsıcı ruzgarlarla
I rmaklar dolar taşar
R uya değil bu gorduğun
G erceğin acı yuzu
A rdında bırakır huzun

K orku dolu saatler
A cımasızca gecer
S aklanacak yer yoksa
I zdırap olur başa
R enklerini senden alır
G eriye sadece huzun kalır
A nılar hep onu sana hatırlatır

K asırga korkulu bir ruya
A lır onune ne koyduysa
S ararır korkudan yuzler
I şık gibi gelir alır herşeyi
R uya değil bu felaket bir gercek
G onuller bir yangın yeri
A zrail gibi olum sacar

Similar threads

Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir ataturk ile ilgili akrostiş şiirler kısa Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir A kıl ile topladı, milleti dağılmaktan T urke yaraşır bir millet cıktı bu savaştan A şk ile, inanc ile, yardım istedi haktan T uzbuz oldu dağıldılar, birlik olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Akrostiş şiir mısraların ilk harfleri yukardan aşağı okununca manalı bir sözcük oluşturmasıdır Sadaka ile ilgili yazılı bir akrostiş şiir hazırladık Sadaka S usuşların ipekli ağıyla a sıl onları nasıl avutmalı d oğan güne karşısında a yrılık şarkıları k alabalığın arasında kuş gibi çırpınan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Dünya çocukları ile ilgili şiirler 23 Nisan Y urdumda kutlanır çocuklara özel bayram yalnızca İ ncecik ruhlarla donatılır her sözcük her hece R iyasız kalplerle batmış minikler söze girince M utluluğumuzun tarifi olmaz anlatın herkese İ nsanca bir dünya için kucaklaşalım milletlerle Ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Atike binti Zeyd kimdir,Atike binti Zeyd eşi,Atike binti Zeyd yaşamı Atike Binti Zeyd (ra) Atike binti Zeyd radıyallahu anha RasUlullah sallallahu aleyhi vesellem efendimize ilk bey’at eden hanım sahabilerden Aşerei mubeşşereden Said ibni Zeyd (ra)’ın kız kardeşi Mersiyeleriyle meşhur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt