Kaşarlı Poğaça Tanımı İçin Gereçler
- 3 tane kabartma tozu
- 1.5 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
- Kaşar peyniri
Kaşarlı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yoğurt, yağ, kabartma tozu ve tuzu bir kapta uygunca çırpalım.
- Daha sonra yavaş yavaş unu ekleyip ele yapışmayacak formda yoğuralım.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler alıp içine küp küp doğradığımız kaşarlardan koyup yuvarlayalım ve yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine yerleştirelim.
- Evvelden ısıtılmış 180-200 derecelik fırında denetimli formda pişirelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.