Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaşar Peynir Dolgulu Baharatlı Pişi

Kaşar Peynir Dolgulu Baharatlı Pişi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Kaşar Peynir Dolgulu Baharatlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler

• 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Beyaz peynir (İstenildiği kadar)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 paket kabartma tozu
  • Kaşar peynir dilimleri
  • İstenildiği kadar susam
  • Alabildiğince un yaklaşık 3 su bardağı kadar kullandım

Kaşar Peynir Dolgulu Baharatlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Un ve kaşar peynir hariç öteki gereçlerimizi bir kaba alıp, güzelce karıştıralım.
  2. Unumuzu ekleyip, yumuşak bir hamur yoğuralım.
  3. Yağlı kağıt ortasına alıp, yarım santim kalınlığında hamurumuzu açalım.
  4. Çok büyük olmayacak formda kare yada yuvarlak keselim.
  5. Kaşar peynir dilimleri koyup, hamurumuzu kapatalım ve sıvı yağda kızartalım. Afiyet olsun????
Kaşar Peynir Dolgulu Baharatlı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hazırları Aratmayan Baharatlı Peynir Dolgulu Kraker Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı yahut margarin ben yar yarıya kullandım2 yemek kaşığı sirke1 adet yumurta akı içine sarısı üstüne1 çorba kaşığı domates salçası1 çay kaşığı yarısı nane1 çay kaşığının yarısı karabiber1 tatlı kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Lor Peynir Dolgulu Pişi Tanımı İçin Malzemeler 4,5 su bardağı un2 silme tatlı kaşığı tuz1 paket instant maya2 tatlı kaşığı şeker1 su bardağı ılık süt1,5 su bardağı ılık su İç harcı için; 1 kase lor peynir( farklı peynir de olur)Maydanoz (isteğe bağlı) Kızartmak için; Sıvı yağ Lor Peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Çıtır Çubuk Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta1 şeker kaşığı tuz1 çay bardağı süt1 çay bardağı beyaz peynir1 su bardağı kaşar peynir1 avuç dolusu maydanoz3 su bardağına yakın un1 paket kabartma tozuKızartmak için ;sıvı yağ Çıtır Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çubuk Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı süt1 adet yumurta1 tatlı kaşığı tuz1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri1 çay bardağı beyaz peynir8-10 dal maydanoz1 paket kabartma tozu2,5 su bardağı un Kızartmak için; 1 çay bardağı sıvı yağ Çubuk Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Mayalanmadan Pratik Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı süt2 adet yumurta1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri1 çay bardağı beyaz peynir8-10 dal maydanoz1 paket kabartma tozu3 su bardağı un Mayalanmadan Pratik Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt