
Kasap Köfte (Orjinal Tarif) Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo kıyma
- 1 su bardağı galeta unu
- 2 adet kuru soğan
- 1 çay bardağı su
- 2 tatlı kaşığı tuz
- Karabiber ,kimyon,toz biber
- 1 çay kaşığı karbonat
Kasap Köfte (Orjinal Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru soğanları rondodan geçirelim.
- Bütün materyalleri bir kaba alıp uygunca yoğuralım.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler alıp elimizde yuvarlayıp yassılaştıralım.
- Tepsiye dizip dolapta 2 saat kadar bekletelim.
- Daha sonra ister ızgara ,veya ızgara tavada yada çok az yağda kızartalım.