Karpuzlu Limonata (Karpuzlata) Tanımı İçin Gereçler
- Yarım limon
- Ortalama bir karpuzun çeyreği
- 2 yemek kaşığı şeker
- Yarım çay bardağı su
- İsteğe bağlı buz küpleri
Karpuzlu Limonata (Karpuzlata) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Karpuzları rondo dan geçirelim.
- Yarım limonun suyunu sıkalım.
- Şekeri ilave edelim.
- Süzgeçten geçirelim.
- Üzerine suyu ekleyelim. (tadı bana ağır geldiği için ben ekledim. Dilerseniz eklemeyebilirsiniz. ).
- Dolapta bekletip soğuk servis ederseniz çok hoş olur.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.