Karpuzlata Tanımı İçin Materyaller
- 2 büyük dilim karpuz
- 2 ,5 adet limonun suyu
- Zevkinize nazaran ayarlayacağınız şeker. (Ben, yarım su bardağı şeker ekledim)
- 1 su bardağı soğuk su
Karpuzlata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Karpuzun çekirdeklerini çıkarıp, küp küp doğrayıp rondadan geçirelim.
- Limonların suyunu sıkalım.
- Karpuzları süzekten geçirip sürahiye alalım.
- Şekeri ve limonu da ekleyip yeterlice karıştıralım.
- 1 su bardağı soğuk su ekleyip tekrar karıştırıp servis edelim. Ben buz ve limon ile görseli süsledim.

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.