Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karpuz peynir yemek zayıflatıyor mu?

Karpuz peynir yemek zayıflatıyor mu?
0
173

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
'Ben yaz gelince karpuz peynirden başka bir şey yemem' diyenler, karpuz yiyerek perhiz yaptığını düşünenler buraya! Bütünsel Gıda Danışmanı Bersu Ekinci'ye yaz meyvelerini ve karpuzpeynir ikilisini sorduk

Similar threads

ilkbaharla ilgili oyku İlkbahar Hikayesi Bir İlkbahar Hikayesi Gunun birinde yemyeşil dut yapraklarının arasında, bir kelebek ailesi gelmiş dunyaya Hepsinin amacı, kısa omurlerinin tadını doya doya cıkarmak icin bir an once harekete gecmekmiş Hemen bir araya gelip konuşmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Hacivat karagoz Kısa diyalogları KARAGOZ İLE HACİVAT KONUŞMALARI : MANGAL SEFASI Hacivat: Karagozum, sucuk aldım Gel mangal sefası yapalım Karagoz: Birer kangal alalım ama benim bahce kucuk, kangala dar gelir Hacivat: Kangal demedim Karagozum, mangal dedim Mangalda sucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Gazeteci Ayşe Arman, doğumdan sonra veremediği kiloyu vermek için zayıflama kampında zayıflama kampları nerede 1548655138 1548655138...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Cambaz ile gambaz hikayesi Cambaz ile gambaz oku Soğuk ve sert gecen kış aylarından sonra, bahar gelince tabiat canlanıp, her taraf yeşile burunmuştu Bin bir ceşit ciceklerle butun dağlar, gelinler gibi suslenmişti Kırlarda kuzular meleşiyor, kuşlar şen şakrak otuşuyordu Cobanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
595
Cambaz ile gambaz hikayesi Cambaz ile gambaz oku Soğuk ve sert gecen kış aylarından sonra, bahar gelince tabiat canlanıp, her taraf yeşile burunmuştu Bin bir ceşit ciceklerle butun dağlar, gelinler gibi suslenmişti Kırlarda kuzular meleşiyor, kuşlar şen şakrak otuşuyordu Cobanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt