Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnıyarık

Karnıyarık
0
23

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
karniyarik-10.jpg

Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patlıcan
  • Yarı kilo kıyma
  • 2 adet domates
  • 1 büyük soğan
  • 2 tane sivri biber
  • 3 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • Pul biber, kimyon, tuz

Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patlıcanları pijama yolu soyup yağda kızartalım.
  2. İç harç için soğanı küp küp doğrayalım hafif kızarınca biber ve sarımsağı ekleyelim.
  3. Sonra kıymayla pişirelim.
  4. En son baharatlar ve domatesi ekleyip iç harcı hazırlayalım.
  5. Pişen patlıcanların içine harçtan koyup tepsiye yerleştirelim.
  6. Salçalı sos için 2 yemek kaşığı salçayı sulandırıp tepsiye dökelim.
  7. 180 derece fırında yaklaşık yarım saat pişirelim.
  8. İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????????.
Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt