karnınıza kramp mı girdidevam ozman * sadettin teksoy değin zeki, pavarotti dek çevik, ilyas salman değin yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken * a$k bir sabunsa köpürt beni pakize * 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır! * halk kahramanı nuri alço * klonlanırken dna'sına nehir dökülmüş maymun * uzun lafin kisasi : UL * Bebeginizin altina yapmasini istemiorsaniz çevirin üstüne yapsin * Yarasa çok faydali bir hayvandir Böylece olmasa yaramasa derlerdi * Bu erikson, baska erik yok * Kadin hakki yoktur çünkü hakki erkek ismidir * En son tebessüm eden sen olacaksin çünkü geç anliyorsun * Allah'im kendim için birsey istemiorum Sadece anneme elma yanakli sütun bacakli bal dudakli bir gelin eyle * Gerçekler acidir, baklava tatlidir O zaman baklava reel degildir * Yerin kulagi vardir, benimde kulagim var Ben yer miyim ? Yemem * Bilmemek ayip deil yeterki çaktirma * Tam ögrenmeye baslamistimki okul bitti * Ey yükselen nesil In ulan asagi * Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi * Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim * Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong * Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! * Ilahi Azrail sen adami öldürürsün * Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! * Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? * Bataryasi zayif rüyalarimiza sebeke hatasi sebebiyle 1 zaman ulasilamadi Simdi full çeken hattimla seninleyim * Bu cekicilik, bu asalet,hele o sihirsel gözler allah tüm güzelligi bir kiside toplamis neyse benden cok bahsettiksen nasilsin * Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldik! * hoşuna gitmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer * Dünya döner ay kebap * Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis * Noel babanin niye hiç eli yoktur?çünkü NOEL baba * Adamin biri saat kaçdemis saat de kaçmis * böylece iyi uyurum ancak bu isi gözüm kapali yaparim * Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; cikarin beni bu kaptan * Kaynanami kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur * Saçimi süpürge yaptim elektrik süpürgesi çikti beni terk etti * Yasiniz kaç? Vallahi her yil degisiyor * Kabadayiliga yer yok demisler, kabadayi ayakta kalmis * Ask havuzuna aptal düser fakat beni ittiler!