Karnabahar Pilavı Tanımı İçin Materyaller
- 1 küçük uzunluk karnabahar
- 1 baş kuru soğan
- 1 çay kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı beyazbiber
- 1 çay bardağı mısır
Karnabahar Pilavı Tanımı Yapılışı
- Karnabaharın çiçeklerini doğrayıcınızda küçültün bulgur üzere olsun soğanı da geçirip ikisini de az zeytinyağında kavurun. Yaklaşık 5 dk kokusu çıkana kadar kavurun.
- Üzerine baharatları ve mısırı da ekleyip tekrar karıştırın ve kapağını kapatıp bir 5 dk daha pişirip ocaktan alın Enfes sağlıklı pilavinız hazır bilhassa et yemeklerinin tanında mükemmel bir destekleyici afiyet olsun ❤.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.