Karnabahar Kürü Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram karnabahar
- 1,5 su bardağı sıcak su
Karnabahar Kürü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharları soğuk suda yıkayıp minik minik doğrayalım yahut koparalım, suyu uygun bir tencereye alalım
- Ocağa alıp kaynamaya başlayınca karnabaharları atıp kapağı kapalı biçimde 5 dakika pişirelim.
- Ocaktan alıp suyunu süzelim, soğuduktan sonra sabah ve akşam yemekten 15-20 dakika evvel aç karna tüketelim.
- 7 gün uygulayıp 3 gün orta verilecek, tekrar 7 gün uygulayıp tekrar 3 gün orta verilecek ve tekrar 7 gün uygulayıp sonlandırıyoruz.
- Toplamda 21 gün uygulanacak.
- Tanelerini salata yaparak vs tüketebiliriz.????Afiyet olsun ????Bu ölçü yetişkinler için yarısı sabah yarısı akşam içilecek.Çocuklar için kahve yanı bardağı ile verdim.