Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
karnabahar-kizartmasi.jpg

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 tane karnabaharın yarısı
Haşlamak için ;
  • 1 litre kadar su
Üstünü bulamak için;
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardak galeta unu
  • 1 çay bardak un
  • 1 tatlı kaşık tuz
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ
Sos için;
  • 4,5 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarmasak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Dereotu
  • Yağ
  • Kırmızı toz biber

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle karnabaharları güzelce parçalayıp yıkayalım.
  2. Akabinde haşlayalım, 15 dakika kadar. Elle denetim edin.
  3. Bir taba unu ikinci tabağa yumurtayı üçüncü tabağa da galete unu koyun.
  4. Akabinde sırayla karnabaharları bulayın.
  5. Daha sonra kızgın yağda kızartalım.
  6. Akabinde yoğurtlu sosunu yapalım üstüne dökelim.Yani yoğurt, sarımsak ,tuz onları bir hoş çırpı ve karnabaharların üzerine dökün.
  7. Son olarak yağ, pulbiber sosunu yapıp dökelim.Afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt