Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnabahar Kısır

Karnabahar Kısır
0
51

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
karnabahar-kisir.jpg

Karnabahar Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Zeytinyağı
  • 10 yaprak marul
  • Yarım bağ maydanoz
  • Bir tutam nane
  • Bir tutam dereotu
  • 4 kısım yeşil soğan
  • 1adet limon
  • Nar ekşisi
  • Karabiber
  • Tuz

Karnabahar Kısır Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle karnabaharın çiçeklerini rondodan geçiriyoruz. Ufacık olacak.
  2. Bir tavada küp küp doğradığımız soğanları kavuruyoruz ve salçamızı da ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Daha sonra kavrulan karışımı karnabarlarımıza ekliyoruz. Ve yedirene kadar karıştırıyoruz.
  4. Soğuyunca kesip hazırladığımız yeşilliklerimizi ekliyoruz. Bu büsbütün sizin tercihinize kalmış domates, salatalık, biber de kullanabilirsiniz. Biz kışın domates, salatalık, biber yemediğimiz için koymadım siz tercihinize nazaran ekleyin.
  5. En son limon, zeytinyağı, baharatlar ve tuzu ekliyoruz. Yiyenlerin karnabahar olduğunu anlamadığı bir tanım şişkinlik yapma kilo aldırma üzere bir sıkıntısı yok bol bol yiyebilirsiniz. Herkese afiyet olsun fotoğraflarınızı bekliyorum ????.
 
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt