Girift Turşu 1 kg havuç 1 kg salatalık 1 kg körpe yeşil biber 1 kg yeşil domates 56 çorba kaşığı turşu tuzu 1 su bardağı sirke 1012 diş sarımsak Yapılışı: Havuçların dışını kazıyın Sivri biberleri yıkayıp uçlarından birazcık muhakkak Salatalıkların baslarını alın Turşuyu yapacağınız kavanozu dolduracak değin suda tuzu eritip: sirkesini ilave ederek salamurasını hazırlayın Hazırladığınız sebzeleri kavanoza değişimli olarak yerleştirin Aralarına sarımsak dişlerini ekleyin Salamurayı kavanoza sebzeleri geçecek değin bosaltın Maydanozu üzerine yerleştirip kapağını sıkıca kapatın Kuru ve serin bir yerde 15 gün bekletin id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.