Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Pizza Tarifi

Hoş geldin! malayani tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Karışık Pizza Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Karışık Pizza Tarifi İçin Malzemeler

*Kibrit kutusundan büyük kaşar peyniri
*10 dilim sucuk
*10 15 kadar mantar
*Bir avuç dolusu siyah zeytin
*4 adet sosis
*3 adet yeşil biber
*Salça ve zeytin yağı
*Domates(büyük)
*Ekmek fırınından alınmış hamur

Karışık Pizza Tarifi Yapılışı Domates ince ince dilimlenirBiberler minik minik doğranır Mantarlar suda bekletilir iyice temizlenir ve ince uzun kesilir Çok küçültmeyin Sosis ve sucuk halka halka doğranır Çekirdeksiz siyah zeytinide küçük parçalara böldüm Kaşar peyniri rendelenir Bir tatlı kaşığı biber salçasını zeytinyağı ile açtım Tepsi yağlanır hamur ise tepsiye uygun açılır Ben elimde açtım Oklava kullanmadım Daha sonra salçalı yağdan hamura sürdüm Daha sonra domates mantar yeşil biber zeytin sırayla dizilir En üste sucuk ve sosis daha sonrada rendelenmiş kaşar peynirini ekledim ve 200 derece ısınmış fırına sürdüm 30 dk sonra fırından aldım Hamurun piştiğinden emin olun Ellerinize sağlık şimdiden

858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt